آموزش رمان نویسی | خانه رمان

مقالات, اخبار و آموزش رمان نویسی

آموزش رمان نویسی | خانه رمان

مقالات, اخبار و آموزش رمان نویسی

معرفی جومپا لاهیری

جومپا لاهیری (به انگلیسی: Jhumpa Lahiri) (به بنگالی:ঝুম্পা লাহিড়ী) با نام نیلانجانا سودشنا (به انگلیسی: Nilanjana Sudeshna) (زادهٔ ۱۱ ژوئیه ۱۹۶۷ در لندن) نویسنده آمریکایی هندی‌تبار است. لاهیری با نخستین اثرش، مجموعه داستان مترجم دردها (۱۹۹۹)، برنده جایزه ادبی پولیتزر در سال ۲۰۰۰ شد. همچنین نخستین رمان او به نام همنام (۲۰۰۳) در ساخت فیلمی به همین نام در سال ۲۰۰۷ مورد اقتباس قرار گرفت.

 

ادامه مطلب ...

معرفی استیون کینگ

استیون ادوین کینگ (به انگلیسی: Stephen Edwin King)، معروف به استیون کینگ (زادهٔ ۲۱ سپتامبر ۱۹۴۷) نویسندهٔ آمریکایی خالق بیش از ۲۰۰ اثر ادبی در گونه‌های وحشت و خیال‌پردازی است.

 

ادامه مطلب ...

معرفی جان گریشام

جان ری گریشام (به انگلیسی: John Ray Grisham) (زاده ۸ فوریه ۱۹۵۵) نویسنده آمریکایی است. او ابتدا به تحصیل رشته حقوق روی آورد و پس از اخذ مدرک این رشته از دانشگاه ایالتی میسی سیپی، مدتی به کار وکالت در شهر آکسفورد مشغول شد. مدتی نماینده مجلس در پارلمان ایالتی بود و پس از چند سال از کار کناره گیری کرد.

 

ادامه مطلب ...

معرفی دن براون

دن براون (به انگلیسی: Dan Brown) (زاده ۲۲ ژوئن ۱۹۶۴) نویسنده آمریکایی کتاب‌های ژانر پرهیجان است که برای کتاب جنجالی و پرفروش خود «رمز داوینچی» در سال ۲۰۰۳ میلادی به شهرت زیادی در سراسر جهان رسید.

 

ادامه مطلب ...

معرفی ارنست همینگوی


ارنِست میلر هِمینگوی (زاده ۲۱ ژوئیه ۱۸۹۹ درگذشت ۲ ژوئیه ۱۹۶۱) از نویسندگان برجستهٔ معاصر ایالات متحده آمریکا و برندهٔ جایزه نوبل ادبیات است. او از پایه‌گذاران یکی از تأثیرگذارترین انواع ادبی، موسوم به «وقایع‌نگاری ادبی» شناخته می‌شود.

 

ادامه مطلب ...

معرفی کتاب جادوی زاویه دید

کتاب آموزش داستان نویسی و رمان نویسی

جادوی زاویه دید

زاویه دید یعنی اینکه چه کسی باید داستان را تعریف کند و این راوی چقدر باید بداند و چقدر باید بگوید. اگر شما برای تعریف یک اتفاق راوی را عوض کنید ، داستان هم کاملا عوض می شود.به علاوه با زاویه دید می توان هر شخصیتی را به خوبی نشان داد. یک داستان می تواند از زوایای مختلفی روایت شود و شخصیت های مختلفی دست به روایت بزنند. این راوی می تواند بیرونی یا درونی باشد. استفاده از زاویه دید مناسب یکی از هنرهای داستان نویس و رمان نویس هست که می تواند درست به کار گرفتن آن باعث جذابت و گیرایی کتاب شود.

 

ادامه مطلب ...

معرفی کتاب صحنه پردازی در رمان

کتاب آموزش داستان نویسی و رمان نویسی

صحنه پردازی در رمان

کتاب«صحنه پردازی در رمان» نوشته ریموند آبستفلد با ترجمه عبدالله کریم زاده، سومین کتاب از مجموعه کتاب های آموزش نویسندگی است که با موضوع آموزش صحنه پردازی در رمان به چاپ رسیده است. نویسنده در این کتاب سعی دارد مواردی مانند چگونگی شروع صحنه‌، زاویه دید مناسب، ایجاد صحنه‌های خنده‌دار، رمانتیک و پایانی داستان و همچنین نحوه چینش صحنه‌ها را آموزش می‌دهد.

 

ادامه مطلب ...

معرفی کتاب همه چیز درباره نویسندگی خلاق

کتاب آموزش داستان نویسی رمان نویسی


معرفی کتاب همه چیز درباره نویسندگی خلاق

هرآنچه باید دربارۀ نگارش رمان، داستان کوتاه، فیلمنامه، سفرنامه، نمایشنامه، شعر، مقاله و ... بدانید. (از مجموعه کتاب های آموزش نویسندگی)
کتاب همه‌چیز درباره‌ی نویسندگی خلاق می‌تواند کمکتان کند. این کتاب در تمام مراحلِ کار راهنمای شماست؛ از آماده‌سازی خود برای نوشتن‌ در محیط کار و ذهنتان‌ تا رسیدن به سوژه‌ای بکر برای نوشتن نسخه‌ی پیش‌نویس و ویرایش آن. به علاوه با مطالعه‌ی منابع، مثال‌ها، گزیده‌های الهام‌بخش و توصیه‌ها با قالب‌های مختلف نگارش آشنا می‌شوید و با خواندن مصاحبه‌های انجام‌شده با نویسندگان موفق ترغیب می‌شوید بنویسید.

 

ادامه مطلب ...

معرفی کتاب رمان چیست؟

کتاب آموزش رمان نویسی داستان نویسی

معرفی کتاب رمان چیست؟

کتاب رمان چیست؟ نوشتۀ محسن سلیمانی، اثری در زمینه انتقاد بر رمان و تاریخچه‌ی آن است که به شناخت بیشتر رمان کمک می‌کند. این کتاب انواع رمان را مشخص کرده و درباره آن توضیح داده است، برای نقد به یک رمان باید در ابتدا انواع آن را شناخت و سپس روی آن متمرکز شد. کتاب رمان چیست؟، به شما نگاه کلی می‌دهد و نشان می‌دهد که جایگاه رمان در جوامع امروز چیست. این کتاب در هفت فصل گردآوری شده است.
 

ادامه مطلب ...

معرفی کتاب طرح و ساختار رمان

رمان نویسی-داستان نویسی-نویسندگی-کتاب


معرفی کتاب طرح و ساختار رمان

کتاب طرح و ساختار رمان نوشته جیمز اسکات بل، از مجموعه کتاب‌های آموزش نویسندگی است که به بررسی ساختار رمان، صحنه‌ها، طرح‌های پیچیده و راهنمایی‌ها و ابزارهایی برای اصلاح طرح و ساختار رمان می‌پردازد. اغلب رمان نویس‌ها، صرف نظر از این که چه نوع رمانی می‌نویسند، باید مشکل ساختاری رمان خود را به نحوی حل کنند؛ مگر این که برای‌شان مهم نباشد که خواننده‌ها اثرشان را می‌خوانند یا نمی‌خوانند.
 

ادامه مطلب ...